Saturday, July 30, 2011

Oh Ramadhan! :)

1 ogos 2011
hari pertama bulan puasa..
sekali lagi aku akan mulakan bulan ramadhan kat unisel nih..
sepanjang belajar kat sini ini kali ketiga berpuasa kat unisel yang tercinta..hehehe
sedihkan bila dengar puasa tanpa keluarga tapi kat sinilah kita nak pupuk sikap berdikari kita..
merasai bulan ramadhan yang penuh dengan cabaran di alam kampus yang sangat penuh cabarannya!
bersabar jer la abzel!
tak lama pun puasa tu kan?
untuk semester akhir nih kelas mmg padat sgt2!hari isnin jer xda kelas sbb mmg hari cuti fakulti.. :)
serius aku cam kelam-kabut sikit untuk semester nih..
banyak benda yang harus aku buat!
terutamanya praktiakl punya pasal..
pening la..hahaha!
tak tawu nak praktikal kat mane...
korang ada idea x?
lepas praktikal aku dah fkir dah nak wat pe..
aku nak smbung dgree dlm course communication kat uitm!
macam terlari jauh berkilo2 meter jer kan dr bidang aku skang nih!
tapi HOP aku yang baik hati 2 dah nak tolong aku dptkan tempat utk course 2!
jadi apa lagi kan?pucuk dicita ulam mendatang..
kalau dia sudi,stadium bukit jalil aku tadahkan!hahahha
mak aku pun penah cakap,xmenyesal ker amik kos aku yang skang nih sbb tangan aku nih tgn kayu!hahah
then aku ckp la,xsemestinya kita akan kerja dengan apa yang kita belajar..
betulkan kawan-kawan??
sebut pasal mak,aku sangat rindu dekat mak!
lagi2 dah nak puasa nih!aih!bila la nak dpt rasekan msakan mak time bulan pose nih!
tapi minggu depan aku nak balik!
tak ada sape yang boleh halang aku untuk balik yer!
sekian terima kasih!hahaha
bila balik ipoh nanti banyak benda yang aku dah plan nak wat..
terutamanya jalan2 shopping raya!
bila lagi nak habiskan duit mak n abahkan?kahkahakahakah!
aku memang gyler+mereng dengan shopping!
tak tawu la apa nak kata!
penyakit kronik betullah! :P
jadi!
Aku  nak wish Selamat Menyambut Bulan Ramadahan!
semoga korang semua diberkati Allah..
Jom Bolot puasa ramai2!
sekian,

Saya Muhamad Rizairul Abzel Melaporkan Untuk Danish Adam Zariel Entertaiment!
wah!
berangan kau! :P





2 comments:

  1. abg mmg kaki kuat shopping...
    tp skali pun xpenah nak blanje adik kan...
    xsenonoh sggh huhu

    ReplyDelete